Hermans Register Makelaar & Taxateur: gewoon, deskundig en vertrouwd.

Certificering

Hermans is door de DNV gecertificeerd als Register Makelaar & Taxateur Agrarische Onroerende Zaken en daarna onder nummer 11A487SVCM ingeschreven in de kamer Agrarisch Onroerend Goed van het SCVM register.

Voor gewassen en roerende zaken is Hermans als Register Taxateur ingeschreven onder nummer 06-182-A in het Verenigd Register van Taxateurs sector agrarisch met als specialisme tuinbouw en sierteelt (bloembollen).

DNV  Det Norske Veritas is een wereld wijd opererende certificeringsinstelling voor de vakbekwaamheid van personen, bedrijven en instellingen op allerlei gebied.De Stichting Certificering Voor Makelaars en taxateurs is opgericht na de afschaffing van de beëdiging voor makelaars en taxateurs. Slechts na een certificering door het DNV kan men worden ingeschreven in het SVCM register. Deze certificering kan slechts door een regelmatige toetsing van vakbekwaamheid in stand gehouden worden.


VRT De stichting VRT stelt zich ten doel de herkenbaarheid van de vakbekwaamheid van taxateurs weer zichtbaar te maken na de afschaffing van de beëdiging voor taxateurs. Maar wil ook de vakbekwaamheid, deskundigheid en integriteit van de taxateurs bevorderen en in stand te houden door regelmatig workshops en seminars te organiseren.
Hermans BV  |  Colijnlaan 14, 8302 BM Emmeloord
TEL. +31(0)527-271338 of +31(0)6-51596241  |  FAX +31(0)527-271465
Copyright © Hermans BV 2019 - Gerealiseerd door: Acf Bentveld