Hermans Register Makelaar & Taxateur: gewoon, deskundig en vertrouwd.

Intermediair agrarisch en landelijk onroerend goed

De aan- en verkoop van onroerend goed is een belangrijke zaak die u niet dagelijks meemaakt. Of het nu gaat om agrarische gronden, gebouwen of z.g. landelijk onroerend goed, Hermans Register Makelaar & Taxateur is met AgriTeam Makelaars Flevoland de aangewezen intermediair om u wegwijs te maken in de gebruiken, wetten en regels bij een onroerend goed transactie.

Door de bundeling van kennis en specialismen bij AgriTeam Makelaars Flevoland en de unieke samenwerking met de landelijk werkende AgriTeam Makelaars kunnen wij altijd beschikken over de meest uitgebreide informatie m.b.t. prijzen, ruimtelijke plannen en bewegingen in de markt van het agrarisch en landelijk onroerend goed. Of het nu gaat om een akkerbouw-, veeteelt- of tuinbouwbedrijf, landerijen of een woning in het buitengebied, wij kunnen instaan voor een goede en deskundige behartiging van uw belangen.

Hermans Register Makelaar & Taxateur is door zijn vakkennis, netwerk en zijn inzicht in de markt van agrarisch- en landelijk onroerend goed dus uw beste keus. Dat moet voor u een vertrouwd en veilig gevoel zijn.
Hermans BV  |  Colijnlaan 14, 8302 BM Emmeloord
TEL. +31(0)527-271338 of +31(0)6-51596241  |  FAX +31(0)527-271465
Copyright © Hermans BV 2019 - Gerealiseerd door: Acf Bentveld